eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ennyit kóstál Payet

A West Ham United vezetősége 50 millió fontban (18,3 milliárd forintban) határozta meg Dimitri Payet árát, de elképzelhető, hogy még ennyiért sem engedik el a labdarúgó Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott középpályását.

David Gold, a londoni klub társelnöke kijelentette, hogy egy pennyt sem engednek ebből az árból, de még azt sem döntötték el, hogy egyáltalán eladják-e az Olympique Marseille csapatától tavaly júniusban szerződtetett játékost. Az Eb-n három gólos Payet a legutóbbi idényben 12 alkalommal talált be a West Ham színeiben.

Az Eb-szereplés alatt több neves egyesülettel is hírbe hozták a 29 éves Payetet, többek között a Chelsea, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is vinné a Premier League előző szezonjában hetedik helyen végzett klub játékosát.

"Egy 50 millió font alatti ajánlatot sem vagyunk hajlandóak meghallgatni, de őszintén szólva egy ajánlatot sem látnánk szívesen, hiszen Payet a legjobb játékosunk - mondta David Gold a BBC-nek. - Ő nagyon fontos nekünk, köré épül a csapat. Londonba költözött a családjával, a szurkolók pedig imádják. Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk, remélem, sikerülni fog" - tette hozzá a West Ham társelnöke.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×