eur:
392.03
usd:
359.51
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella

Ennyit kóstál Payet

A West Ham United vezetősége 50 millió fontban (18,3 milliárd forintban) határozta meg Dimitri Payet árát, de elképzelhető, hogy még ennyiért sem engedik el a labdarúgó Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott középpályását.

David Gold, a londoni klub társelnöke kijelentette, hogy egy pennyt sem engednek ebből az árból, de még azt sem döntötték el, hogy egyáltalán eladják-e az Olympique Marseille csapatától tavaly júniusban szerződtetett játékost. Az Eb-n három gólos Payet a legutóbbi idényben 12 alkalommal talált be a West Ham színeiben.

Az Eb-szereplés alatt több neves egyesülettel is hírbe hozták a 29 éves Payetet, többek között a Chelsea, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is vinné a Premier League előző szezonjában hetedik helyen végzett klub játékosát.

"Egy 50 millió font alatti ajánlatot sem vagyunk hajlandóak meghallgatni, de őszintén szólva egy ajánlatot sem látnánk szívesen, hiszen Payet a legjobb játékosunk - mondta David Gold a BBC-nek. - Ő nagyon fontos nekünk, köré épül a csapat. Londonba költözött a családjával, a szurkolók pedig imádják. Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk, remélem, sikerülni fog" - tette hozzá a West Ham társelnöke.

Címlapról ajánljuk

Extrém hőség - életbevágó tanácsai vannak Győrfi Pálnak, egy tévhitet is eloszlat

Ebben az extrém melegben a mentők jóval több hívást kapnak a szokásosnál - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ismertette, mik a hőség miatti rosszullét jelei, mit tehetünk magunk vagy mások megsegítésére, mikor hívjunk mindenképpen mentőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×