eur:
393.54
usd:
369.13
bux:
65626.86
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Bolt is sprintel Rióban

A várakozásoknak megfelelően Usain Boltot is nevezte a riói játékokra 100 és 200 méteren, valamint a 4x100 méteres váltóra a Jamaicai Olimpiai Bizottság, bár a sprintert sérülése megakadályozta abban, hogy a hazai válogatón jól teljesítsen.

A hatszoros olimpiai bajnok atlétának combsérülése miatt kellett visszalépnie a jamaicai versenytől, de orvosi felmentéssel bekerülhetett hazája küldöttségébe. A jövő pénteki, londoni Gyémánt Liga-versenyen azonban még bizonyítania kell, ott 200 méteren áll majd rajthoz.

A 100 és 200 méter világcsúcstartója vasárnap kitett egy képet a közösségi oldalára, amellyel közölte, hogy újra edzésbe állt.

A 63 fős jamaicai olimpiai csapat 59 tagja atléta, rajtuk kívül két úszó, egy tornász és egy műugró utazhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen átfogó reformra készül az Európai Unió és miért hajlandók még olyan tabunak számító területekhez is hozzányúlni, mint az adózás vagy éppen az állami támogatások rendszere. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük. A második blokkban egy olyan országról volt szó, amely nem biztos, hogy sok befektető térképén fent van, de mégis érdemes nagyon odafigyelni rá. Hogy melyik ez az ország, arról Mohos Kristóffal, a Portfolio részvénypiaci elemzőjével beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×