eur:
394.87
usd:
372
bux:
66398.5
2024. április 16. kedd Csongor

Ibrahimovic a Manchester Unitedben folytatja

Véget vetett a találgatásoknak Zlatan Ibrahimovic: a svéd futballsztár bejelentette, hogy a Manchester Unitedben folytatja pályafutását.

A 34 éves támadó Instagram-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a "következő állomása Manchester" lesz.

Ibrahimovic így újra együtt dolgozhat kedvenc edzőjével, a Unitednél szintén újonc José Mourinhóval. Kettejük kapcsolata korábban gyümölcsöző volt, hiszen az Internazionalénál bajnoki címet ünnepelhettek.

Ibrahimovic érkezése jó előjel az MU-szurkolók számára, hiszen a kiváló csatár eddig minden külföldi klubjával bajnok lett.

A csatár a svéd válogatottal a csoportkörben búcsúzott a franciaországi Európa-bajnokságon, ezt követően lemondta a válogatottságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×