eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Győzött az Egyesült Államok és Costa Rica

Az Egyesült Államok válogatottja győzött a labdarúgó Copa America A csoportjának harmadik fordulójában. Kolumbia ugyanebben a csoportban kikapott Costa Ricától.

Az Egyesült Államok gólját az első félidő közepén a tapasztalt középpályás, Clint Dempsey szerezte. Csapatának a második játékrészben roppant nehéz dolga volt, mert az angol Sunderland védője, DeAndre Yedlin a 47. és a 48. percben is sárga lapot kapott, így együttese emberhátrányba került. Az eredmény ennek ellenére nem változott.

Kolumbia válogatottja már korábban, a houstoni mérkőzés eredményétől függetlenül továbbjutott a nyolc közé, ezért José Pékerman szövetségi kapitány csak a szünet után küldte pályára a Real Madrid támadóját, James Rodríguezt, valamint a Juventus középpályását, Juan Cuadradót. Utóbbi egy gólpasszal segítette csapatát.

Eredmények, A csoport, 3. forduló:

Egyesült Államok-Paraguay 1-0 (1-0)

Kolumbia-Costa Rica 2-3 (1-2)

A csoport végeredménye: 1. Egyesült Államok 6 pont (5-2), 2. Kolumbia 6 (6-4), 3. Costa Rica 4, 4. Paraguay 1

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×