eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Női kézilabda NB I - Döntős a címvédő Ferencváros

A címvédő Ferencváros egy góllal nyert Debrecenben a női kézilabda NB I elődöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a fináléba.

A másik ágon a Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győri Audi ETO KC 42-26-ra megnyerte az első meccset az Érd ellen, a visszavágót csütörtökön rendezik.

Az 5-8. helyért, 2. mérkőzés:

Ipress Center-Vác - Dunaújvárosi Kohász KA 22-28 (10-14)

Továbbjutott: a Dunaújváros, kettős győzelemmel, 55-47-es összesítéssel.

korábban:

Fehérvár KC-Siófok 31-26 (15-12)

Továbbjutott: a Fehérvár, 57-53-as összesítéssel.

K&H női kézilabda liga:

elődöntő, 2. mérkőzés:

korábban:

DVSC-TVP - FTC-Rail Cargo Hungaria 25-26 (11-14)

Továbbjutott: az FTC, kettős győzelemmel, 57-49-es összesítéssel.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×