eur:
394.43
usd:
371.48
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Már árulják a belépőket a júniusi német-magyarra

Már megvásárolhatóak a belépők a június 4-i, gelsenkircheni Németország-Magyarország barátságos mérkőzésre, mely az utolsó felkészülési találkozója lesz az Európa-bajnokság előtt a magyar labdarúgó-válogatottnak.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a magyar szurkolók meccsjegyekre váltható utalványokat vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen a Ticket Express budapesti irodáiban (TEX Bálna, TEX Syma), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban - szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

Szerdától június 2-ig a személyazonosságot igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában hétköznap 10 és 17 óra között lehetőség van már az elutazás előtt becserélni az utalványokat az eredeti jegyre. A június 4-i mérkőzés napján a Veltins-Arena vendégszektorának jegypénztárában átvételi pont is lesz, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat a belépőre útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után.

A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.

A magyar válogatott itthon játszó labdarúgói kedden indultak az ausztriai edzőtáborba, ahonnan jövő hét közepén tér haza a csapat, majd pénteken 18 órától a Groupama Arénában lép pályára az Afrika-bajnok Elefántcsontpart ellen. Ezt követően június 4-én Gelsenkirchenben a világbajnok német együttessel vívja utolsó felkészülési meccsét.

A magyarok 44 év után szerepelnek ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezdenek Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkoznak, végül 22-én Lyonban Portugáliával csapnak össze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×