eur:
392.47
usd:
365.57
bux:
66127.6
2024. április 26. péntek Ervin

Grammy-díjas énekesnő lép fel a BL-döntő előtt

Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesnő fog fellépni a Bajnokok Ligája május 28-i milánói döntőjének nyitóceremóniáján, amelyet az amerikai Superbowl mintájára első ízben élő zenés műsor kísér.

A 35 éves New York-i előadó, többször platinalemezes énekes, dalszerző és zongorista nem árulta el az AP amerikai hírügynökségnek, hogy mit fog énekelni a világ 220 országában élőben közvetített eseményen. Azt mondta, hogy a "meglepetés a móka része", de közölte, hogy "biztosan lesz új zene is".

Az UEFA közleménye is megerősíti, miszerint az anyai részről olasz származású énekesnő "türelmetlenül várja, hogy megoszthassa új zenéjét" a Bajnokok Ligája döntőjén.

Mindebből hírügynökségek azt a következtetést vonják le, hogy Keys - aki már több mint 30 millió lemezt adott el - ízelítőt fog adni készülő következő albumából, a 2012-es Girl on Fire folytatásából a Giuseppe Meazza stadion 80 ezer fős közönsége és a világ tévécsatornáinak kamerái előtt.

A jövő héten dől el, hogy melyik két klubcsapat jut be döntőbe a Bayern München, a Real Madrid, a Manchester City és az Atlético Madrid közül.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×