eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Cselgáncs Eb - Gercsák sikere, Szabó Franciska búcsúzott

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina ippongyőzelemmel kezdett, a 63 kilós Szabó Franciska ugyanakkor búcsúzott pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban.

Az ifjúsági olimpiai bajnok Gercsák a dán Emilie Sookkal találkozott a 32 között, és végig aktívabb volt ellenfelénél, akit háromszor is megintettek. A meccsidő vége előtt 24 másodperccel aztán a 19 éves miskolci versenyző egy hátsó gánccsal földhöz vágta a dánt, ezzel véget vetett a küzdelemnek. A folytatásban a valamennyi korosztályos Eb-t megnyerő Gercsákra a világbajnoki harmadik lengyel Katartyna Klys vár, aki mindkét eddigi mérkőzésükön legyőzte őt.

Szabó Franciska a spanyol Cristina Cabana Perez elleni villámgyőzelem után a 16 között a világbajnok szlovén Tina Trstenjakkal csapott össze, aki az első perc végén leszorítással nyert. Így a békéscsabai dzsúdós helyezetlenül zárt.

A 73 kilós Ungvári Miklós, valamint 81 kilogrammban Csoknyai László és Krizsán Szabolcs később mutatkozik be a Tatnyefty Arénában.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×