eur:
394.73
usd:
369.48
bux:
65324.09
2024. április 23. kedd Béla

Cristiano Ronaldo mesterhármasával egymaga továbbvitte a Real Madridot

CR7 három góljával a Real Madrid 3-0-ra megverte a Wolfsburgot, s 3-2-vel továbbjutott a labdarúgó BL negyeddöntőjéből. A Manchester City, amely 1-0-ra nyert, ugyancsak 3-2-vel ejtette ki a PSG-t. Az angol csapat történetében először jutott a legjobb négy közé a BL-ben.

Kedden este két csapat biztosítja helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A negyeddöntő visszavágóján a Manchester City a francia fővárosban elért 2-2-es döntetlen után fogadja a szintén rendkívül sok pénzből gazdálkodó Paris Saint-Germaint, míg a Real Madrid németországi kétgólos hátrányát próbálja ledolgozni a Wolfsburg ellen a Bernabeuban. Kövesse az InfoRádió honlapján a két mérkőzés fejleményeit!

MADRID A Real Madrid összeállítása: Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Kroos, Modric, Casemiro – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. A Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Rodriguez – Guilavogui, Luiz Gustavo, Henrique, Arnold – Draxler; Schürrle. A mérkőzést Kassai Viktor és csapata vezeti. 

MADRID A hazai csapat játékosai fekete karszalagot viselnek, a ma életének 72. évében elhunyt hajdani ötszörös bajnok középhátvéd, Pedro De Felipe emlékére és tiszteletére. 

MANCHESTER: A Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, De Bruyne, David Silva – Agüero. PSG: Trapp – Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell – Aurier, Thiago Motta, Rabiot – Cavani, Ibrahimovic, Di Maria

MADRID Real Madrid-fölénnyel kezdődött a mérkőzés, de helyzet nem alakult ki az első öt percben. Ha csak nem számítjuk annak Sergio Ramos fejesét, a léc tetejére hullott a labda. 

MANCHESTER Noha a City az első mérkőzés eredménye alapján a 0-0-val továbbjutásra, de nagyon élénken kezdett. Agüero különösen aktív.

MADRID. Vezet a Real Madrid! Carvajal labdája megpattant egy védőn,. Cristiano Ronaldo üresen maradt, s nem hibázott. Real Madrid–Wolfsburg 1-0

MADRID Cristiano Ronaldo ledolgozta a hátrányt! Szöglet után, Naldót túlugorva, szép mozdulattal fejelt a bal alsó sarokba. Tíz meccsen 15 gólnál tart a BL-szezonban. Bocsánat a szóviccért: nem mindegy, hogy Ronaldo, vagy Naldo… 

MANCHESTER A PSG sokat birtokolja a labdát, de egyelőre nem sokra megy vele. 

MADRID Cserélni kényszerül a vendégcsapat, Julian Draxler megsérült, Max Kruse áll a helyére.

MANCHESTER Ahogyan az első mérkőzésen, most is kihagyott egy büntetőt a hazai csapat a párharcban. Sergio Agüero rontotta el a saját maga által kiharcolt tizenegyest.  

MADRID Luiz Gustavo kitűnő lövését Keylor Navas szép mozdulattal védte. Ez volt az első veszélyes wolfsburgi kísérlet. 

MADRID Maximilian Arnold sárga lapot kapott, ő biztosan kihagyja majd az első elődöntőt. 

MANCHESTER Ibrahimovic szabadrúgása okozott izgalmat, Hart látványosan védett. Nincs sok helyzete a PSG-nek, pedig az első félidőben 69 százalékban birtokolta a labdát. 

MADRID Eltelt tíz perc, s a Real nem tudott helyzetet kialakítani. Mindazonáltal uralja a meccset. A továbbjutáshoz azonban még egy gólt kellene legalább szereznie. 

MADRID Guilavoguiról furán pattant hátra a labda Benagliónak szerencséje volt.

MADRID Sergio Ramos fejese után a labda a kapufáról Benaglio mögé, de az alapvonalon helyezkedő Farkas Ádám szerint nem a gólvonalon túlra pattant. A kapus aztán gyorsan kihúzta. 

MANCHESTER Thiago Silva fejese után Joe Hart szépen védett. 

MADRID Luiz Gustavo szabálytalankodott Luka Modriccsal. Real Madrid-szabadrúgás 17 méterről. Cristiano Ronaldo a sarokba lőtte. Fura, de rossz szabadrúgás volt, de a sorfal szétugrott. Már a Madrid áll továbbjutásra. Real Madrid–Wolfsburg 3-0.

MANCHESTER Megszerezte a vezetést a City. Ahogyan a párizsi meccsen, most is Kevin De Bruyne nevéhez fűződött a gól. Man City–PSG 1-0. 

MADRID CR7 rosszul csúszott be, Kassai Viktor sárga lappal sújtotta. 

MADRID Karim Benzema szép szólója után Benaglio bravúrral védett. 

MADRID. Akár másolhatjuk is, a Benzema helyére beállt Jesé lövése után „Benaglio bravúrral védett”. A két madridi majdnem ugyanonnan lőtt, a kapus majdnem ugyanúgy mozdult. 

Vége mindkét meccsnek, mindkét hazai csapat győzött, mindkettő továbbjutott. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×