eur:
389.38
usd:
362.64
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A botrányos pólómeccs történései - videó

A Szolnok-OSC meccs harmadik negyedének végén, 9:8-as állásnál brutalitás miatt kiállították Decker Ádámot, az OSC játékosát. Ötméteres és négyperces OSC-emberhátrány következett, ezzel el is dőlt a meccs, a válogatott védőre pedig automatikusan kétmeccses eltiltás vár a szombati események után.

Decker Ádám (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek nyilatkozva elmondta: "Labdát szereztünk, majd el akartam szakadni a védőmtől, amikor erős mozdulattal nyakon vágott és befogta a fejemet, talán a másik kezével is eltalált utána. Mivel gyorsan történt és nem jött ítélet, ezért a magam módján próbáltam szabadulni. Sajnos túl keményre sikerült a kakaskodás, amit páros kiállítás követett."

Utóbbi Decker szerint jogos döntés. Ezután mégis megállt a játék, mert utólag Decker Ádám megmozdulását brutalitásnak minősítették a játékvezetők és ezzel büntető következett az OSC ellen, a csapat pedig 4 percre hátrányba került. Ezzel eldőlt a mérkőzés - vélekedik Decker.

Nem vitatja, hogy eltalálta a szolnoki játékost, de biztos benne, hogy a csetepaté kezdetén tiszta ütéseket kapott.

A televízió felvételéből elég jól látható a történet eleje. Ennek alapján elképzelhető, hogy kezdeményezik a kétmeccses automatikus eltiltás felülvizsgálatát, de erről Vincze Balázs vezetőedző dönt.

További részletek és videó a vlv.hu cikkében.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×