eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Birkózó Eb - Szabó László ötödik

Szabó László ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 75 kilogrammos kategóriájában a Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

A 22 éves, Eb-újonc versenyző - aki három győzelem után az elődöntőben szenvedett először vereséget - a harmadik helyért Elvin Murszalijev ellen lépett szőnyegre. Az azeri birkózó lényegesen határozottabb volt nála, szorgosan gyűjtögette pontjait, fél perccel a mérkőzés vége előtt már 8-0-ra vezetett, azaz összejött a technikai tus.

Korábban az olimpiai második Lőrincz Tamás aranyérmes lett 71 kilogrammban.

Vasárnap még Bácsi Péter a 80 kg döntőjében lép szőnyegre a török Selcuk Cebi ellen.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×