eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Teljes NB I-es összefogás a leukémiás kapusért

A labdarúgó NBI teljes mezőnyét kérte összefogásra az egyik hazai futballportál Rakaczki Bence, a leukémiával kezet 19 éves diósgyőri kapus megsegítésére.

A Fociclub.hu tájékoztatása szerint a magyar klubok többsége, sőt néhány külföldi sztárcsapat is különböző formában - véradás, adománygyűjtés, ereklye árverezés - már eddig is a fiatal sportoló segítségére sietett.

Az év végéhez közeledve az NB I minden csapata összefogott egy nagyszabású akcióban és ezúttal nemcsak Rakaczki Bence, hanem az Együtt A Leukémiás Gyerekekért Alapítvány megsegítésére is indul egy 17 napon át tartó jótékonysági licit.

Az árverés és adománygyűjtés az egyik legnagyobb aukciós portálon (Vatera) követhető nyomon.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×