eur:
388.51
usd:
360.88
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Tizenöt év után nyert Siófokon a Videoton

A Videoton - amely csütörtökön bejutott az Európa Liga csoportkörébe - 3-1-re győzött a Siófok vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Tizenöt éve nyertek utoljára a fehérváriak Siófokon, ám ezúttal negyed óra elég volt ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést, amit minden gond nélkül meg is tartottak a szünetig a távoli lövésekkel próbálkozó házigazdák ellen.

A második játékrész már sokkal izgalmasabbra sikeredett, melyben egy kiállítás, majd egy azt követő szabadrúgásgóllal a Videoton el is döntötte a mérkőzést. Igaz, a házigazdák szépíteni tudtak, ám erre is volt válasza a székesfehérváriaknak. A siófokiaknak ez a huszadik szezonjuk az élvonalban, de ilyen rosszul még nem rajtoltak, hat mérkőzésen mindössze egyetlen pontot szereztek.

FGSZ Siófok-Videoton FC 1-3 (0-1)

Siófok, 2000 néző. Jv.: Kassai
Siófok: Kurucz - Kiss Zs. (Fülöp, 78.), Deák, Nyári, Fejes - Pál Sz., Kecskés (Egerszegi, 64.), Kiss M. (Zamostny, 46.), Windecker, Sipos N. - Dajics
Videoton: Bozsovics - Brachi, Vinícius, Szekeres A., Héctor Sánchez - Renato Neto, Tóth B. (Mitrovics, 57.) , Kovács I., U. Nikolics (Torghelle, 62.), Gyurcsó - Haraszti (Oliveira, 74.)
Gólszerzők: Zamostny (84.), illetve Haraszti (14.), Mitrovics (76.), Oliveira (89.)
Kiállítva: Deák (75.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×