INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Itt láthatja kedvenc külföldi csapatának meccseit

Infostart / InfoRádió
Jelentős változások várhatók a sporttelevíziók műsorrendjében ősztől: a többi között az olasz labdarúgó-bajnokság és a Bajnokok ligája is új helyre került.

Az utóbbi években a labdarúgó Bajnokok Ligája vándorolt a legtöbbet, miután nem hozta a Tv 2 által elvárt nézettséget. A csatorna nem is hosszabbította meg az idén lejárt szerződést.

A Sport tv csapott le a lehetőségre, a keddi első választás joga lett a csatornáé, ráadásul a helyszínről közvetítik a meccseket. Szerdánként a szakértőkkel elemzik majd a keddi BL-napot.

A spanyol liga élvonalbeli küzdelmei újabb három évig láthatóak lesznek a Sport TV-n, továbbá folyatódnak a Német Kupa- és a skót, valamint a holland bajnoki közvetítések is.

A Német Kupa mellett a most induló szezonban az angol FA-kupát is a Sport TV sugározza majd, illetve a spanyol és a német mellé megszerezték az angol, valamint a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő török futball válogatott tétmérkőzéseinek közvetítési jogát. Az újra népszerű német Bundesliga meccseit továbbra is a Eurosport kettes csatornáján lehet nézni.
A Sport TV mellett a DIGI Sporton és a DIGI Sport Pluson is lehet majd Bajnokok Ligája meccseket látni kedden és szerdán is, de Európa Liga meccseket is adnak majd. A topligák közül a Digi Tv sportcsatornáin lehet követni az angol Premier League meccseit, így a két bajnokesélyes, a Manchester United és a Manchester City párharcát.

Szintén itt adják majd a portugál, a brazil és a román liga találkozóit is.

Az olasz bajnokság mérkőzései új helyre kerülnek. Ezentúl a Sportklub műsorán kell keresni a Juventus, a Milan és az Inter vetélkedését. Aki a Milantól távozó Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva kettős pályafutását szeretné követni a PSG-vel, a francia bajnokságot szintén a Sportklubon keresse.

A futballrajongók emellett továbbra is a SportKlubon követhetik figyelemmel az orosz futballbajnokság meccseit. Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Priskin Tamás miatt három magyar érdekeltségű csapatért szoríthatnak, de a Dinamón, a Kubany Krasznodaron és az Alanyija Vlagyikavkazon kívül a Zenit, a CSZKA, a Szpartak Moszkva és az Anzsi mérkőzéseit is megnézhetik.

A tengerentúlon szereplő klasszisok is a Sportklubon keresendők. A Thierry Henry és David Beckham által fémjelzett MLS, az észak-amerikai futballbajnokságot is itt lehet követni.


A címlapról ajánljuk