eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Talmácsi: "Tanácstalanok vagyunk"

Csalódottan várhatja a gyorsasági motoros világbajnokság Holland Nagydíját a 125 köbcentiseknél címvédő Talmácsi Gábor. A magyar versenyző csak a 13. helyről rajtolhat, mivel Assenben az éjszakai eső után csak kevesen tudtak javítani csütörtöki idejükön.

"Nem szoktam ilyet mondani, de most, hogy fúj a szél, egyszerűen lehetetlen menni a motorral a gyors kanyarokban. A féktávokon sincs rendben az Apriliám és ma a második időmérőn, úgy éreztem, hogy csak akadály vagyok a pályán. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk, hogy szélben miért küszködünk ennyire" - mondta Talmácsi.

"Holnap a bemelegítésen drasztikusan változtatunk majd a beállításokon, amivel vagy jobb lesz a motor vagy még rosszabb, de nincs más választásunk, mert a mostani beállításokkal sem tudnék végigmenni a versenyen" - fogalmatott a címvédő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×