eur:
389.4
usd:
363.38
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hiába remekeltek a támadók, mégis egy védő lett a spanyol armada legjobbja

Az InfoRádió mellett az inforadio.hu olvasói is Sergio Ramost, a spanyol válogatott jobb oldali hátvédjét látták a legjobbnak a csütörtök esti Európa-bajnoki elődöntőben.

A 22 éves védő hiba nélkül oldotta meg védőfeladatát, semlegesítette az Eb eddigi egyik legjobbját, Jurij Zsirkovot, emellett támadásban is aktív volt, és beadásai sok veszélyt jelentettek. Sokat mondó adat, hogy nem volt pontatlan átadása és 10.34 kilométert robotolt. Sergio Ramos az InfoRádiótól 9-est, olvasóinktól átlagosan 8.8-ast, míg a Sky Sportstól 8-as osztályzatot kapott, így 8.6-os átlaggal zárta a bécsi összecsapást.

Mindent egybevetve 8.27-es átlaggal zárt Xavi, míg Fabregas és David Silva egyaránt 8.1-es értékelést kapott az InfoRádió a Sky Sports és az inforadio.hu látogatóinak osztályzatait figyelembe véve.

Az orosz együttesből a hátrom kapott gól ellenére kiemelkedett a kapus, Igor Akinfejev, aki 6.73-as átlaggal zárt.

Az eddig ellenállhatatlan orosz támadógépezet több tagja is gyengén teljesített, ez pedig az osztályzatokban is megmutatkozott, hiszen Andrej Arsavin 4.83-as, míg Roman Pavljucsenko 5.3-as átlagot kapott. A gyenge értékelés miatt az orosz irányító az összesített rangsor éléről a harmadik helyre zuhant vissza.

A részletes eredményeket megnézheti, ha ide kattint.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×