eur:
387.7
usd:
357.1
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Talmácsi: Változtatnom kell a vezetési stílusomon is

A 13. lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros-világbajnokság Holland Nagydíjának első időmérő edzésén. A leggyorsabb az olasz Simone Corsi volt. A kvalifikáció második része holnap délután negyed kettőkor kezdődik.

"Nem vagyok elégedett a 13. hellyel, de azt gondolom, hogy ezzel nem árultam el nagy titkot. Az időmérő első felében rendben mentek a dolgok, majd nem tudtam javítani. Ennek két oka van: 1. többször is utolértem lassabb versenyzőket a pálya azon részein, melyek a jó köridők szempontjából a legtöbbet számítanak. 2. igazából én sem tudom megmondani a pontos okot" - vallotta be Talmácsi.

"Mindig tudni szoktam, hogy mi okozza az alapvető gondot, de most nem tudom. Nagyon sok beállításon változtattunk a szabadedzéshez képest. A féktávokon nem igazán jó a motor, de összességében nem csak ez okolható. Úgy érzem, hogy holnapra változtatnom kell a vezetési stílusomon is, mert ma eléggé agresszívan mentem és ezen a pályán a könnyedebb, lendületes motorozás az eredményes. Délután lesz egy nagy csapat meeting, holnap pedig egy új nap" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×