eur:
389.54
usd:
361.84
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Spanyolországba költözne az Eb felfedezettje

A labdarúgó Európa-bajnokság eddigi talán legnagyobb sztárja Andrej Arsavin, az oroszok karmestere, akit több európai topklub is leigazolna. A 27 éves irányító kijelentette: szíve szerint egy spanyol klubban folytatná a pályafutását.

A már az elődöntőben lévő orosz válogatott egyik legjobbját, Andrej Arsavint mintegy tucatnyi európai élcsapat szívesen látná. Érdeklődik iránta a Chelsea, az Arsenal, az Everton, a Manchester City, a Newcastle United és a Milan is.

A svédek és a hollandok ellen is eredményes orosz irányító szerződése még érvényes az UEFa-kupa győztes Zenitnél, de elképzelhető, hogy a szentpéterváriak 10 millió fontnál magasabb összegért elengednék.

"Tudom, hogy vannak ajánlataim Angliából és Németországból, de én igazán Spanyolországban szeretnék futballozni. Ezt a bajnokságot követtem rendszeresen, és szeretem, ahogy ott fociznak, de eddig még nem kerestek spanyol klubok" - emelte ki Arsavin.

Az oroszok 10-ese szerint több csapattársát is szerződtetheti valamelyik európai élklub. "Sok jó orosz játékos van, de az emberek csak most fedeznek fel minket. Ez a torna egy jó lehetőség számunkra" - vélekedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×