eur:
389.59
usd:
362.02
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az olasz védő, aki semmiről sem tehet

Giorgio Chiellinit, az Európa-bajnokságtól búcsúzó olasz válogatott középső védőjét látták a legjobbnak az inforadio.hu olvasói a vasárnapi negyeddöntőn.

A 24 éves védő szinte hibátlanul játszott a spanyolok elleni negyeddöntőben, remekül semlegesítette az ellenfél kiváló csatárait, többször is fontos helyzetben mentett. Szinte minden párharcát megnyerte, és mindössze egy eladott labdája volt, így nem csoda, hogy az InfoRádiótól és a Sky Sportstól kapott 8-as osztályzat mellett olvasóinktól 8.8-as értékelést kapott, így 8.3-as átlaggal zárt.

Az olasz védő mögött a második a büntetőpárbajban két lövést is hárító, így csapatát a négy közé juttató spanyol kapus, Iker Casillas lett, aki az InfoRádiótól és a Sky Sportstól 8-ast, látogatóinktól pedig 7.2-es átlagot kapott.

Nem maradt le mögötte sokkal olasz kollégája, Gianluigi Buffon, akit olvasóink 8-assal, a Sky Sports és az InfoRádió pedig 7-essel értékelt.

Olvasóink szerint a mezőny legrosszabb játékosa az olasz Luca Toni lett 4-es átlagával. A támadó rúgott gól nélkül zárta a tornát, noha az itáliai csapat taktikája jelentős részben rá épült.

A részletes eredményeket megnézheti, ha ide kattint.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×