eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Kiemelkedett a szinte hibátlan német szélső

A portugálok ellen gólt szerző és két gólpasszt adó Bastian Schweinsteiger lett a csütörtöki nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A német szélső mellett a Nationalelfből Michael Ballack és Philipp Lahm teljesítménye nyerte el látogatóink tetszését.

Egy találat, két gólpassz és szinte hibátlan játék a negyeddöntőben - ezek alapján nem csoda az InfoRádiótól kapott 10-es és a Sky Sportstól kiérdemelt 9-es osztályzat után az inforadio.hu olvasói 9.3-as átlaggal minősítették Bastian Schweinsteiger csütörtöki produkcióját. A német szélső 10,5 kilométert futott, csapatából a harmadik legtöbbet, és mindössze egy pontatlan átadása akadt a pályán töltött 83 perc alatt. A Bayern München 24 éves játékosa igazi portugál specialista, hiszen a 2006-os vb bronzmeccsén kétszer vette be a luzitánok hálóját.

Nem sokkal maradt le csapattársa mögött Michael Ballack, a német vezér átlagban 9.2-t kapott olvasóinktól, a Sky Sports 8-asra, az InfoRádió pedig 9-esre értékelte produkcióját. A középpályás háromszor próbálkozott lövéssel, egy gólt szerzett, és 12,1 kilométeres futómennyisége az egész torna egyik legjobb adata.

A kiválóan teljesítő német védelemből Philipp Lahm kapta a legjobb értékelést (8.1), rajta kívül a Ronaldót semlegesítő Arne Friedrich és Per Mertesacker is 7-esnél magasabb osztályzattal zárt.

A portugál válogatottból Ricardo kapus (3.9) és a hátvédsor több tagja (Ferreira 4.5, Carvalho 4.8) kapott gyenge osztályzatokat látogatóinktól - teljesítményüket látva teljesen jogosan. A legjobb luzitán labdarúgó Deco lett 6.8-as átlagával, míg Cristiano Ronaldo 5.8-cal zárt.

A részletes eredményeket megnézheti, ha ide kattint.


Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×