eur:
395.71
usd:
368.57
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
LOS ANGELES - JULY 24: The movie Saving Private Ryan, directed by Steven Spielberg. Seen here in foreground, Tom Sizemore (as Sergeant Horvath) with a Bazooka. Theatrical release July 24, 1998. Screen capture. A Paramount Picture. (Photo by CBS via Getty Images)
Nyitókép: CBS Photo Archive/Getty Images

Elhunyt Tom Sizemore

Az amerikai színész agyi aneurizmával került kórházba két hete.

A 61 éves színészt 2023 februárjának elején öntudatlan állapotban szállították kórházba Los Angelesben, miután agyi aneurizmát állapítottak meg nála. Azóta kómában feküdt, állapota kritikus volt. Orvosai szerint nem volt remény arra, hogy a kómában fekvő Sizemore felépüljön.

Az orvosokkal történt konzultáció nyomán a család hozta meg a végső döntést arról, hogy meddig maradjon életben a színész és mikor kapcsolják le a gépekről.

Sizemore egyik legismertebb alakítása Steven Spielberg Ryan közlegény megmentése című Oscar-díjas háborús filmjében Horvath őrmester karaktere volt. Ismerhette a közönség a Született gyilkosok, az Ilyen a boksz, A Sólyom végveszélyben, A vörös bolygó és a Pearl Harbor című filmekből is. Filmben még látható lesz, ugyanis az Impuratus című sci-fit - amelyben rendőrnyomozót játszik - márciusban mutatják be az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×