eur:
368.58
usd:
344.42
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
New York, United States - December 20, 2017 -  Netflix’s Stranger Things 2 and other billboards on 623 - 11th ave and Broadway 2017 NYC at sunset
Nyitókép: Marco_Piunti/Getty Images

Antal Nimród jegyzi a Netflix sikersorozatának két epizódját

Az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a Stranger Things háza tája, az elmúlt napokban viszont ismét friss információk láttak napvilágot a negyedik évaddal kapcsolatban.

Az már most tudható, hogy a streamingszolgáltató két részre osztotta az évadot, így az első öt epizód május 27-én, a további négy epizód pedig július 1-jén debütál.

A cselekmény hat hónappal a harmadik évad történései után játszódik majd, de ami talán ennél is izgalmasabb, hogy hogy Antal Nimród rendezte az évad ötödik és hatodik epizódját, Matt és Ross Duffer pedig az első, a második, a hetedik, a nyolcadik és a kilencedik epizódon dolgoztak – írja a mafab.hu.

A Stranger Things a Duffer testvérek, azaz Ross Duffer és Matt Duffer által alkotott amerikai sorozat, mely egy fiktív kisvárosban, Hawkinsban játszódik, ahol megmagyarázhatatlan események történnek. A produkció a Netflix egyik legnépszerűbb szériája, a főbb szerepekben többek közt Winona Ryderrel, David Harbourral és Millie Bobby Brownnal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a mozgások irány itt sem egyértelmű, csupán kis elmozdulások láthatók a vezető indexeken. Ezzel szemben az USA-ban mérsékelt emelkedés látszik a szerdai kereskedésben, főleg a Nasdaq kapott új erőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 15:51
2023. június 7. 11:15
×
×
×
×