eur:
393.29
usd:
367.88
bux:
66111.19
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Facebook/Óbudai Nyár

Óbuda kulturálisan is erősebb lett az elmúlt években

A nyár végéig tartó Óbudai Nyár kétszáz programja azt mutatja, hogy a 3. kerület kulturálisan is erősebb lett az elmúlt években – fogalmazott Bús Balázs óbudai polgármester az InfoRádiónak.

Az Óbudai Nyár elnevezésű programsorozat évről évre színesebb, és egyre ismertebbé váló kulturális lehetőség, véli Bús Balázs polgármester. Több mint kétszáz program valósul meg ennek keretében a 3. kerületben. Nagyon sok helyszínen, nagyon sokféle projekt, köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, emelte ki a kerület első embere.

Az Óbudai Nyár megmutatja azt, hogy a 3. kerület kulturálisan mennyire erős, emelte ki Bús Balázs, aki természetesen hasonlóan fontosnak tartja az Óbuda Napját és az óbudai adventet, hiszen ezen három projekt, mint fogalmazott, túlmutat a kerület határán, és azoknak köszönhetően máshonnan is szívesen érkeznek Óbudára az emberek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Gigantikus bejelentést tett a NATO egyik legerősebb országa, aztán jött a pofon

Gigantikus bejelentést tett a NATO egyik legerősebb országa, aztán jött a pofon

A Sky News védelem- és biztonságpolitikai szerkesztője elemzésében arról ír, hogy az Egyesült Királyság tegnap tett, védelmi kiadások növeléséről szóló bejelentése egyáltalán nincs kőbe vésve a konzervatívok várható bukása miatt, ami bizonytalanságot szül a megkopott brit haderőben. Deborah Haynes azt is kiemeli, hogy a belengetett emelés, bár üdvözlendő, csupán a 2000-es évek végi szintre hozná fel a hadügyi keret GDP-hez mért arányát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×