eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk
2013. január 19-én a Sundance Filmfesztiválon a utahi Park Cityben készített kép Rutger Hauer holland színészről, aki 2019. július 19-én, 75 éves korában hollandiai otthonában elhunyt.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Victoria Will

Elhunyt Rutger Hauer

A holland színész, a Szárnyas fejvadász, a Sin City és a Batman sztárja 75 éves volt.

Halálhíréről a Variety.com oldal számolt be, amely azt írta, hogy a színész július 19-én az otthonában hunyt el. Ügynöke, Steve Kenis megerősítette a hírt, szerdán már el is temették.

Hauert először Paul Verhoeven fedezte fel, vele még Hollandiában készített középkorban játszódó tévésorozatot, később, az 1980-as évek elejétől kezdve a színész Hollywoodban dolgozott. Leghíresebb alakítása kétségkívül a kultstátuszba került Szárnyas fejvadász mellékszerepe volt, de szerepelt Christopher Nolan első Batmanjében, és a 2005-ös Sin Cityben is - írta az Index.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×