eur:
389.73
usd:
362.8
bux:
68035.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kim Basinger is játszik A szürke ötven árnyalatában

Kim Basinger Oscar-díjas amerikai színésznő is játszik A szürke ötven árnyalata című bestseller második kötetéből készülő filmben - írták az amerikai lapok.

A 62 éves Basinger, a Szigorúan bizalmas és a 9 és fél hét sztárja elvállalta Elena Lincoln szerepét, aki a regényben a címszereplő, Christian Grey üzlettársa és volt szeretője.

Az utóbbit az új részben is a 33 éves Jamie Dornan ír színész, Anastasia Steele diáklányt a 26 éves Dakota Johnson amerikai színésznő játssza.

A tudósítások szerint a forgatás tavasszal indul. Az Universal filmstúdió tervei alapján közvetlenül a Fifty Shades Darker című második folytatás után kezdik a Fifty Shades Freed című harmadik epizód munkálatait, a rendezést James Foley (Kártyavár Netflix-sorozat, Mocskos zsaruk) veszi át. Az első rész direktora, Sam Taylor-Johnson nem vállalta az újabb részek rendezését.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×