Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az emberek a Csillagok háborúját választották

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Csillagok háborúja legutóbb elkészített részét, a Sith-ek bosszúját választották a legjobb filmnek és a legjobb drámának a Los Angelesben megtartott People's Choice díjkiosztón. Két díjat nyert Jennifer Garner színésznő is.

A Csillagok háborúja sikerét hozta a Los Angelesben megtartott People’s Choice szavazás. A George Lucas rendezte eposz legutóbb forgatott harmadik része, a Sith-ek bosszúja nyerte el ugyanis a legjobb film és a legjobb dráma díját is.

A rendező szerint a díjnak már csak azért is különleges jelentősége van, mert a közönség választja ki a kedvenceit. „Nem vagyok túlságosan jóban a kritikusokkal, de hát ki hallgat rájuk. Nektek csinálom a filmjeimet. A közönség az úr” – fogalmazott George Lucas.

Szintén két díjat nyert a Magyarországon is vetített Alias sorozat főszereplőnője, Jennifer Garner, aki a legjobb akcióhősnő és a legjobb televíziós színésznő címet söpörte be.

A férfiak között a legutóbb a Charlie és a csokigyárban látható Johnny Depp lett a legjobb moziszínész, a nők között Sandra Bullock győzött Angelina Jolie és Nicole Kidman előtt.

A legjobb férfi főszereplő címet ezúttal Brad Pitt érdemelte ki, míg a legjobb női főszereplőnek járó díjat Reese Witherspoon nyerte A nyughatatlan címszerepéért (magyarországi bemutató február elején).

A June Carter country-énekesnőt játszó színésznő szerint a díj attól különleges, hogy azok adományozzák, akik moziba járnak és nem a „zárt szobákban ülő begyöpösödött” kritikusok.