eur:
391.04
usd:
366.05
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Drága hírt kaptak a magyarországi teslások

A gyártó e-mailben értesítette a tulajdonosokat a változásokról és a teendőkről.

Március 9-től fizetőssé válik a Tesla Supercharger gyorstöltő hálózata Magyarországon – adta hírül a Totalcar. A gyártó e-mailben értesítette a tulajdonosokat a változásokról és további teendőkről.

A levél szerint az autóba töltött áram mennyisége alapján, kilowattóránként kell majd fizetni. Hogy pontosan mennyit, az töltőállomásonként eltérő lesz, de egyelőre még közelítő árakat sem tudni – ismerteti az autós szaklap.

Ezen kívül a gyártó egy percalapú „üresjárati díjat” is bevezet, melyet akkor kell fizetni, „ha egy Tesla elfoglal egy töltőoszlopot, miközben a Supercharger-állomás legalább 50 százalékig megtelt, és a töltés már legalább öt perce befejeződött”. Egyelőre ennek díja is ismeretlen.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×