eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Pexels

Abból nem lehet baj, ha lassan megyek, gondolta, nem is tévedhetett volna nagyobbat – videó

A holland autópályán történt a baleset.

Indokolatlanul lassan haladó autós okozott nagy balesetet egy hollandiai autópályán. Az autós rendkívül lassan haladt az autópálya közepén, várható volt, hogy előbb-utóbb telibe találja valaki. Ez meg is történt – írja az Origo.

A lap figyelmeztet, hogy a fedélzeti kamera által rögzített videón rossz az időkód. De a lényeg nem ez, hanem az indokolatlanul lassan haladó által okozott balesetveszély.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×