eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A CeBIT által közreadott képen Edward Snowden, az amerikai hírszerzés titkos adatgyűjtéséről információkat kiszivárogtató, az Egyesült Államok által hazaárulással vádolt informatikus videokonferencián keresztül beszél az Adatbiztonság és magánélet a megfigyelések korában című panelbeszélgetésen a hannoveri CeBIT-en 2017. március 22-én. A világ egyik legnagyobb számítástechnikai és távközlési szakvásárán ebben az évben 70 ország több mint 3000 cége mutatja be termékeit.
Nyitókép: MTI/EPA/Rainer Jensen

Apa lett Edward Snowden – képek

A kicsi Moszkvában jött a világra. A nevét nem mondták meg, az arcát kitakarták a róla készült fotón.

Fia született a National Security Agency (NSA) volt alkalmazottjának, az Egyesült Államok titkosszolgálatának megfigyelési módszereit leleplező Edward Snowdennek. Mindezt a volt hírszerző feleségének Instagram-posztjából tudni, melyre a Reuters figyelt fel – írja a Hvg.hu.

A gyermek egészséges és Moszkvában jött a világra, ahol Snowden, valamint felesége, Lindsay Mills menedékjogot kaptak. A babáról mást nem tudni, az arcát – érthető okokból – nem mutatták meg a világnak, a nevét sem közölték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

L's Journey (@lsjourney) által megosztott bejegyzés

A most 37 éves Snowden és neje már megkapták a moszkvai letelepedéshez szükséges engedélyt, de az állampolgárságot még nem. A házaspár ezt intézi következőleg. Snowdenék az amerikai állampolgárságukat is megtartják.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×