eur:
393.07
usd:
367.15
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Galambok a párizsi Eiffel-torony előtti Trocadero téren 2020. március 18-án. Az új koronavírus járványa  miatt Franciaországban az emberek csak igazolással és halaszthatatlan ügyben hagyhatják el a lakhelyüket, ha munkába, bevásárolni vagy orvoshoz mennek.
Nyitókép: MTI/AP/Thibault Camus

Pár órára megbénult az Eiffel-torony környéke - vaklárma volt a bombariadó

Egy névtelen telefonáló kellemetlen napok elé néz, ha elkapján.

Mint az Infostart is hírül adta, egy ismeretlen telefonáló szerda délelőtt 11 órakor azt közölte a párizsi rendőrséggel, hogy bombát helyezett el a világ egyik leghíresebb épületében, az Eiffel-toronyban.

Erre reagálva a hatóságok egy óra alatt kiürítették a tornyot, biztonsági zónát létesítettek a környékén, és megkezdték a torony átvizsgálását, de robbanószerkezetet nem találtak, a riasztás vaklármának bizonyult.

14.15-kor aztán a rendőrség arról értesítette a látványosságot üzemeltető céget, hogy azonnal jöhetnek újra a látogatók, a munkát befejezték a helyszínen.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×