eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Drogbandával csaptak össze a mexikói katonák

Drogbandával csaptak össze szombaton a mexikói katonák Tamaulipas államban, az ország északkeleti részén, s a hadsereg közlése szerint legalább nyolc fegyverest megöltek, ötöt pedig elfogtak.

A mexikói haditengerészet (Semar) közlése szerint az összetűzés mérlege még változhat, mert a lövöldözések még tartanak, folytatódik a fegyveresek utáni hajsza.

A beszámoló szerint a hadsereg egységei szombaton a reggeli órákban több, fegyvereseket szállító kisteherautót fedeztek fel Miguel Alemán egyik főutcáján, s összecsaptak az alvilági osztaggal. A drogbanda tagjainak üldözése a szomszédos Camargo településen is folytatódott, helikopterek bevetésével.

A heves tűzharc miatt egy időre le kellett zárni a Miguel Alemán a texasi Romát összekötő, a Río Bravo feletti határhidat is. Amerikai források szerint több fegyveres Texasba menekült át a lövöldözést követően.

A körzetben a Golfo és a Los Zetas drogkartellek vetélkednek egymással a befolyási övezetekért.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×