eur:
386.89
usd:
355.97
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Új megbízott vezérigazgató a Pick élén

Sutka László lett a Pick Szeged Zrt. megbízott vezérigazgatója, miután Nagy Endre távozott e posztról - írta hétfői lapszámában a Világgazdaság.

Nagy Endre saját kezdeményezésre, egyebek közt személyes jellegű indokokra hivatkozva a vezérigazgatói pozícióban egyelőre befejezte a munkát - közölte a lappal a Pick Szeged tulajdonosa, a Bonafarm Zrt. A társaság azt is közölte, az év hátralévő részében születik döntés arról, hogy a volt vezérigazgatóval a jövőben folytatódik-e az együttműködés, és ha igen, milyen formában. Más személyi változás nem volt a cégvezetésben.

Sutka László 1998-ban a Pick Szeged Zrt.-nél kezdte pályafutását, ahol különböző pozíciókban dolgozott. Vezérigazgatói megbízatása előtt a cég üzletfejlesztési területén volt projektvezető, egyben ő volt a mohácsi vágóhíd zöldmezős beruházásának projektvezetője, az építési szakaszban pedig a vágóhidat üzemeltető MCS Vágóhíd Zrt. vezérigazgatója - olvasható a Világgazdaságban.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Intézményi, biztonsági és politikai szempontból is bizonytalan helyzetben veszi át Magyarország július 1-jén az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, de jól haladnak az előkészületek, és a váratlan helyzetek kezelésére is képesek lesznek - mondta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter egy háttérbeszélgetésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×