eur:
395.13
usd:
371.12
bux:
65254.29
2024. április 19. péntek Emma

Így fogadnák el a masszőrök a kasszákat

Tárgyalóasztalhoz ül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a masszőrök képviselőivel - jelentette be a Masszőrök Egyesületének elnöke. Podhorszky Tibor szerint elképzelhető, hogy a napok múlva esedékes találkozón a minisztérium eláll tervétől, így a masszőrök egyelőre kikerülnének azon szolgáltatók köréből, akiknek online pénztárgépet kell használni.

Egyeztetésre készül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel a Masszőrök Egyesülete, a téma pedig az online pénztárgépek bevezetése lesz.

„Azt nem tudjuk elfogadni, hogy minden, a TEÁOR-szám szerint fizikaiközérzet-javító tevékenységben dolgozó masszőr kötelezően beüzemelje az online pénztárgépet, reméljük, hogy ebben a formában ezt nem vezetik be” – emelte ki Podhorszky Tibor elnök.

A szervezet vezetője szerint az elfogadható lenne, ha bizonyos bevétel fölött tennék kötelezővé a bevezetést.

„Az nem működik, hogy a másodállásban dolgozó, pár 10 ezer forintot kereső masszőr is online pénztárgépet működtessen, ahogy a több millió forintos bevétellel rendelkező fitneszterem is” – tette hozzá.

Podhorszky Tibor hozzátette, arról is hallani, hogy csúszni fog az október 1-jei bevezetés, mert nincs elég pénztárgép, amelyet meg tudnának venni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×