eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tavaszi időjárás, gomolyfelhős, napsütéses idő.
Nyitókép: Roman Studio/Getty Images

Megbolondult a naptár – ilyen is ritkán van novemberben

Napsütés, zivatar, akár 19 fok – ez nem ősz végi idő.

Hétfőn párásság, köd főként a szélcsendes nyugati, délnyugati tájakon lehet, amelynek feloszlása után hétfőn napos idő várható általában kevés felhővel. Helyenként több lehet a gomolyfelhő, amelyből kialakulhat zápor, zivatar. Az erős, néhol átmenetileg viharos szél hétfőre a legtöbb helyen veszít erejéből a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 9 fok között alakul, de a szélvédett részeken ennél hűvösebb lehet az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 13 és 19 fok között alakul.

Közben a Domingos névre keresztelt ciklon elérte Nyugat-Európát, frontjai környezetében sokfelé esett kiadós mennyiségű eső az elmúlt 24 órában, nagy területen fordultak elő viharos széllökések. A kontinens keleti tájai felett továbbra is egy hullámzó frontrendszer található, amely mentén még mindig előfordul intenzív eső, egy-egy helyen 40-50 mm gyűlt össze tegnap óta. A kontinens nagy részén a zonális áramlás jellemző, így a mozgalmas időjárás hatására a hőmérsékletek általában a sokévi átlag felett alakulnak.

A Kárpát-medence térségében hétfőre megszűnik az esős, szeles időjárás.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×