eur:
393.74
usd:
364.9
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Élet a ciklon hátoldalán - a figyelmeztetést sem ússzuk meg

A Kárpát-medence időjárását kedd estig egy magassági hidegörvény és sekély ciklonális mező alakítja, ezért felhős idő lesz, és több alkalommal várható csapadék.

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, majd késő délután határozott felhőzetcsökkenés veszi kezdetét. Elszórtan alakulhat ki eső, zápor, délelőtt, kora délután a Tiszántúlon, északkeleten néhol zivatar sem kizárt. Az északnyugati, nyugati szél időnként megerősödik.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar miatt.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16, 21 fok között valószínű.

Szerdán a Dunántúlon és délutánig a középső megyékben közepesen felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Az ország északkeleti, keleti harmadában azonban erősen felhős vagy borult lesz az ég, és délutántól már a középső tájakon is erősen felhős idő lesz jellemző. Nagyjából a Budapest-Szeged vonaltól keletre sok helyen várható eső, zápor, az északkeleti megyékben érdemi mennyiség eshet. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17 és 21 fok között alakul, de az északkeleti megyékben csak 13, 16 fok lesz.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×