eur:
393.14
usd:
366.26
bux:
66809.3
2024. április 26. péntek Ervin
út, táj, napsütés
Nyitókép: Pixabay

Elképesztő hőmérsékletek a közeledő front előtt

Lesz, ahol 33 fokig melegszik a levegő.

Kedden derült vagy kissé felhős idő várható csapadék nélkül. Időnként megélénkül az északi, északkeleti szél. A kora reggeli 10-17 fok után gyorsan melegszik a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 között valószínű.

Szerdán és csütörtökön is hasonlóan magas hőmérsékleti értékekre számíthatunk, de szerdán szórványosan már előfordul zápor, zivatar, eleinte főleg nyugaton és északon, majd másutt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×