eur:
392.91
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: YouTube

Egy hétéves kisfiú keresi a legtöbbet a YouTube-on: 22 millió dollárt!

Ryan játékokat próbál ki a videóiban, és ezzel egy év alatt 22 millió dollárt keresett.

  1. Legóval, vonatokkal és autókkal keresett vagyonokat Ryan, a hétéves amerikai kisfiú, akinek már 17 millió követője van a YouTube-on, és mióta 2015-ben elindították szülei a csatornáját, 26 milliárd alkalommal nézték meg videóit. És már nem csak kritikákat készít, hanem saját játékokat árul, amelyeket a legnagyobb amerikai üzletlánc, a Walmart is forgalmaz.
  2. A Forbes kereseti listáján a második a vicces videókkal és rappel hódító Jake Paul 21,5 millió dollárral.
  3. Harmadik a Dude Perfect nevű csapat, amely meghökkentő sportvideókkal keres évi 20 millió dollárt csaknem 37 millió követővel.
  4. DanTDM, azaz Daniel Middleton egy angol gamer, aki a Minecraft nevű játékhoz készít videókat, és 18,5 millió dollárt keresett velük a YouTube-on 2017 júliusa és 2018 júniusa között.
  5. A sminkvideóival tarol Jeffree Star, 18 millió dollárt keres a videomegosztón, de emellett saját kozmetikai márkája ennek több mint az ötszörösét hozta neki.
Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×