eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Gázolás Nyíracsádon: a mentőhelikopter nem tud felszállni a sérülttel

Az időjárási helyzet miatt nem tud felszállni a mentőhelikopter egy életveszélyes sérülttel a hajdú-bihari Nyíracsádon, ezért mentőkocsit küldtek érte - mondta Nagy Éva mentésvezető

Közlése szerint a település belterületén egy személygépkocsi kerékpárost gázolt, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A sérültért mentőhelikoptert küldtek, amely leszállt, s megkezdték a kerékpáros helyszíni ellátását, de a viharos idő miatt a gép már nem tudott levegőbe emelkedni, hogy a beteget a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére szállítsa - mondta a mentésvezető.

A sérültért mentőkocsit küldtek, a helikopter a helyszínen várja meg a vihar elmúltát, hogy visszatérhessen állomáshelyére.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×