eur:
389.95
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A rendőrök fékezték meg a garázda oposszumot

Paprikaspray-vel fékeztek meg a rendőrök azt a féktelen oposszumot, amelyik órákon keresztül terrorizált egy ausztrál családot. Elfogni azonban nem sikerült a garázda állatot, amely azóta is szökésben van.

Rendőröket kellett hívni a Victoria állambeli Warmamboolban élő Norris család megmentésére, órákon keresztül terrorizálta ugyanis őket egy oposszum.

A jókora macska méretű oposszum két órán keresztül nem hagyott békét az embereknek: előbb a család barátját támadta meg, majd addig üldözte az anyát és két gyermekét, amíg be nem menekültek az autóba, az ajtókat pedig magukra zárták.

Az asszony előbb a vadvédelmiseket próbálta segítségül hívni, de mivel nem vették fel a telefont, a rendőrséget riasztotta. A járőr végül az erős paprika hatóanyagát tartalmazó kapszaicinspray-vel kényszerült megfékezni az állatot.

Eleinte pedig nem tűnt veszélyesnek a helyzet: a család két teavendége egy darabka kenyérrel akarta megetetni az oposszumot. Az állat azonban zaklatásnak vehette ezt: ráugrott a rövidnadrágos férfi lábára, beleharapott és össze-vissza karmolta.

A férfi hiába próbálta lerázni magáról az állatot, az erősen kapaszkodott - ennek a nyomait Mark Hammond azóta is viseli.

A rendőrök egy percig sem gondolkodtak, azonnal lefújták az oposszumot - a baj csak az volt, hogy Andrea Norris a járőr láttán megkönnyebbülve kinyitotta a kocsi ablakait, így valamennyien kaptak a kapszaicinből.

A rendőrök azonban azt nem vállalták, hogy el is kapják az oposszumot, így az azóta is szökésben van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×