eur:
389.41
usd:
363.26
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Még az idén megnősül Harrison Ford

Mihelyt befejezi az Indiana Jones legújabb kalandjairól szóló filmjének reklámkampányát, feleségül veszi barátnőjét, Calista Flockhartot Harrison Ford.

Harrison Ford és Calista Flockhart 2002-ben, egy díjátadó ünnepségen találkozott, és már évek óta együtt nevelik a színésznő örökbe fogadott, hétéves fiát, Liamet.

"Calista már egy ideje nagyon szeretne esküvőt, s úgy tűnik, erre előbb-utóbb sor is kerül" - árulta el egy jól értesült forrás. Hozzátette azt is, hogy a színész sajátjaként szereti Liamet, akit szeretne a nevére venni. "Calista szerint ez nagyszerű ötlet, de ahhoz, hogy igazi család legyenek, elengedhetetlen az esküvő is."

Állítólag Ford nem is zárkózik el a dolog elől, de előbb be akarja fejezni az új Indiana Jones promóciós kampányát - vagyis valamikor nyár közepén mondhatják ki a boldogító igent.

A pletykás bennfentes szerint a pár csöndes esküvőre készül Kaliforniában.

A 65 éves Harrison Fordnak két felnőtt fia van az első házasságából, valamint egy fia és egy lánya Melissa Mathison forgatókönyvírótól - tőle 2004-ben vált el. Az India Jones és a kristálykoponya királysága világpremierje május 22-én lesz.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×