INFORÁDIÓ
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien

tenger

2022.11.29. 20:24

Ha már itt vannak a környéken az amerikai katonák, maradnának is

A Fekete-tenger stratégiai jelentőségű térség az Egyesült Államok számára és nem hagyja magát eltántorítani attól az eltökélt szándékától, hogy erősítse jelenlétét a Fekete- és a Balti-tenger térségében - hangoztatta az amerikai külügyminiszter kedden Bukarestben.
2022.11.09. 08:57

Tényleg alig megy szegény országba ukrán gabona

A Moszkva által közölt arányok túlzók, de valóban fejlett országban köt ki az élelmiszer-szállító hajók rakományának nagy része a szakértő szerint. November végén ismét felülvizsgálják az ukrán gabonaszállításról szóló egyezményt.
2022.10.31. 20:40

Moszkva döntött: leállítja a fekete-tengeri gabonafolyosó forgalmát - reagált Ukrajna

Oroszország felfüggeszti a hajóforgalmat a "fekete-tengeri kezdeményezés" keretében gabona szállítására kijelölt biztonsági folyosón, amíg nem tisztázódik a Szevasztopolban orosz hadi- és polgári hajók ellen szombaton végrehajtott ukrán dróntámadás körül kialakult helyzet - közölte hétfő este az orosz védelmi minisztérium. Ukrajna közölte: két párhuzamos egyezményt írtak alá.
2022.10.30. 19:24

Orosz állítás: legalább az egyik drónt a gabonafolyosóról indították

A moszkvai védelmi minisztérium közölte, hogy kielemezte az orosz fekete-tengeri flottát megtámadó drónok roncsait, amelyeknek legalább az egyikét a megállapodás szerint gabonaszállító folyosó területéről, egy Ukrajna vagy a nyugati szövetségesei által használt civil hajóról indíthatták el.
2022.09.28. 08:10

Szinte biztos, hogy felrobbantották a Balti-tengeri gázvezetékeket

Oroszország és a Nyugat is szabotázst emleget annak kapcsán, hogy szivárgást észleltek a Balti-tengeren áthaladó két, Északi Áramlat gázvezetéken. Szeizmológusok víz alatti robbantásokat jeleztek, amelyek a szivárgás észlelése előtt történtek.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018