INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

tárgyalás

2020.07.02. 19:44

Brexit: Barnier szerint él a remény, bár nagy a leküzdendő távolság

Cél, hogy gyors és sikeres egyezségre jussunk a még lezáratlan kérdéseket illetően, azonban a négynapos brüsszeli tárgyalási forduló után a jövőbeli kétoldalú kapcsolatrendszer több részlete tekintetében komoly és lényegi eltérés maradt az Európai Unió és Nagy-Britannia álláspontja között - közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság brexitügyi főtárgyalója csütörtökön Brüsszelben.
2020.06.25. 11:58

Fordulatot ígér a védő a győri késelő diák ügyében

H. András ellen előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. A fiú akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.
2020.04.27. 19:22

EU kontra britek: szertefoszlóban egy álom

A brit kormány tájékoztatása szerint az elégtelen uniós javaslatok miatt csak korlátozott előrelépést sikerült elérni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének kialakításáról szóló tárgyalássorozat legutóbbi fordulóján. A folytatásról Gálik Zoltán szakértő nyilatkozott.
2020.03.12. 13:30

Orbán Viktor: egyetlen ország sem tudja megváltoztatni a házszámát

Az egész Európai Uniónak érdeke, hogy stratégiai partnerségeket alakítson ki a keleti határain fekvő országokkal, így Moldovával is, és hogy tartsa nyitva az uniós tagság és gazdasági együttműködés lehetőségét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Chisinauban, miután hivatalos látogatása során tárgyalást folytatott Ion Chicu moldovai kormányfővel.
2020.03.04. 07:59

Brüsszel felkészült a britek azonnali kivonulására is

Az Európai Unióban aktívan készülnek a lehetőségre, hogy Nagy-Britannia júniusban leállítja a szabadkereskedelmi tárgyalásokat. Ennek nyomán a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályozása lépne életbe és vámokat vetnének ki egymás termékeire a felek.
2020.02.17. 15:29

Orbán Viktor tárgyalt Donald Trumppal

Orbán Viktor miniszterelnök telefonon megbeszélést folytatott Donald Trumppal, az Egyesült Államok elnökével - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
2020.02.17. 10:24

Párizsi vízió: a britek és az EU szét fogják tépni egymást

Nagy-Britannia és az Európai Unió „szét fogják tépni egymást” a kereskedelmi tárgyalásokon. A véleményt Párizsban fogalmazták meg, miután Boris Johnson brit kormányfő és új pénzügyminisztere is közölte: nem kell mindenáron alkut kötni.
2020.02.08. 11:30

A Kuciak-gyilkosság vádlottjának elmeállapotára kíváncsi a bíróság

Márciusra napolta el a Speciális Büntetőbíróság a Ján Kuciak szlovák újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében folyó tárgyalást. Marian Kočnernek, a gyilkosság feltételezett megrendelőjének átfogó elemzésen kell részt vennie az elmeállapotáról. A szakvéleményt azért kéri a bíróság, mert életfogytiglan tartó börtönbüntetés kiszabását mérlegeli. 
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018