INFORÁDIÓ
2023. február 3. péntek
Balázs

stop soros

2021.11.20. 10:34

Varga Judit: Magyarország Erőd áll még

Az igazságügyi miniszter a FAZ-nak adott interjúban arról beszélt, hogy Brüsszel éppen azt a törvényt támadja, amelyik arra hivatott, hogy védje Európát az illegális migrációtól és annak törvénytelen támogatásától, "tehát lényegében az Európai Bíróság és az Európai Bizottság azt akarja, hogy Magyarország engedje be az illegális migránsokat".
2019.07.25. 15:50

Új szakaszban a brüsszeli eljárás, egy hónapja van a kormánynak

Az Európai Bírósághoz fordult az Európai Bizottság, a harmadik szakaszba léptetve ezzel a "Stop Soros" törvénycsomag miatt még tavaly júliusban Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást. A kormány jelezte, készen áll a perre.
2019.01.25. 17:53

Két hónapja van a kormánynak válaszolni az Európai Bizottságnak

A második szakaszba lépett a magyar kormány elleni kötelezettségszegési eljárás, az úgynevezett Stop Soros-törvénycsomag miatt. Az eljárást az Európai Bizottság tavaly júliusban indította el. A Bruxinfo főszerkesztője szerint akár két év is eltelhet addig, amíg döntenek az ügyben.
2018.12.14. 19:38

Velencei Bizottság: hatályon kívül kell helyezni a "Stop Soros" törvénycsomagot

Hatályon kívül kell helyezni a civil szervezeteket érintő magyar migrációs különadóra vonatkozó szabályozást, hivatalos nevén a "Stop Soros" törvénycsomagot, mert sérti a szólásszabadságot és az egyesülési szabadságot - jelentette ki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) és az Európa Tanács égisze alatt működő Velencei Bizottság közös állásfoglalásában pénteken.
2018.07.27. 08:49

Orbán Viktor: ennek az Európai Bizottságnak a napjai meg vannak számlálva

A magyar miniszterelnök nem tulajdonít jelentőséget annak, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított az úgynevezett Stop Soros törvénycsomag és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt. Erről, a jövő évi európai választásokról és arról is beszélt, hogy ereje végén jár.
2018.07.18. 08:18

Brüsszel odacsaphat a Stop Soros! miatt

Kötelezettségszegési eljárást indíthat Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.
2018.06.22. 09:11

Orbán Viktor: jól felszerelt hadseregre van szükség

Minden eszköz, amely az ország megvédéséhez szükséges migrációügyben, a kormány és a parlament rendelkezésére áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.
2018.06.21. 11:15

A cafeteria helyett fizetésemelést javasolt Gulyás Gergely

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő beszélt a legutóbbi kormányülés témáiról a Kormányinfón. Gulyás Gergely kijelentette: a kormány végleges döntést hozott a cafeteria szigorításáról. Kérdések nyomán szó volt a miniszteri fizetésekről, Orbán Viktor hivatalának és több minisztériumnak a Várba költözéséről, a munkaerőhiány orvoslásának szükségességéről, valamint a kutatók "listázásáról" és a kormányzati céloknak a Magyar Tudományos Akadémia munkájában való megjelenéséről is.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018