INFORÁDIÓ
2021. március 5. péntek
Adorján, Adrián

patkányirtás

2019.09.24. 15:48

A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezik Karácsonyék

A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezik a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében, miután a fővárosi önkormányzat közbeszerzési bizottsága kedden határozatképtelenség miatt nem tudott a kérdéssel foglalkozni - mondta Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt, Zugló polgármestere, bizottsági tag.
2019.09.17. 12:51

Vizsgálat a budapesti patkánymentesítés ügyében

Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes azt mondta, meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt is, aki tagja a közbeszerzési bizottságnak, és "aki az RNBH nyertességére szavazott fenntartás nélkül a Bábolna Bio Kft. ellenében".
2019.05.20. 18:52

Indul az intenzív patkányirtás Budapesten

A terveknek megfelelően megkezdődött a fővárosi intenzív patkányirtás négy kerületben - tudatta az országos tisztifőorvos beszámolójára hivatkozva a Főpolgármesteri Hivatal.
2019.05.07. 16:08

Indul az intenzív patkányirtás

Intenzív többlet patkányirtás kezdődik Budapesten, a Nemzeti Népegészségügyi Központtal közösen meghatározott tíz belső kerületben - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
2019.04.30. 17:46

Új fejlemény a patkányirtás ügyében

Budapesten még a héten megkezdődhet az intenzív patkányirtás, miután a fővárosi közbeszerzési bizottság elfogadta az irtásra vonatkozó szerződésmódosítást.
2018.09.05. 16:27

A patkányok megjelenése miatt adtak be közérdekű adatigénylést

Az elmúlt hetekben megnőtt a patkányok száma Budapesten, már buszmegállókban is találkozhatnak a fővárosiak a rágcsálókkal - mondta a Párbeszéd budapesti képviselője. V. Naszály Márta hozzátette: a közelmúltban egy új cég vette át a rágcsálók irtását.
2016.08.14. 22:18

Patkányok a Deák téren

A belvárosban, a Deák Ferenc tér és az Erzsébet tér környékéről érkezett bejelentés, hogy a felszínen patkányokat láttak - mondta Papp György, a patkányirtást végző Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018