INFORÁDIÓ
2021. június 14. hétfő
Vazul

lakbér

2020.12.08. 05:20

Egyre olcsóbbak az albérletek

Folyamatosan mérséklődnek a lakbérek augusztus óta országszerte a kínálati oldalon, októberben az előző hónaphoz képest 2,3 százalékkal csökkentek, még a többhavi mélypontnak számító áprilisi szinttől is 0,9 százalékkal elmaradtak - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexből.
2019.06.27. 10:15

Meglepő adatok az albérletekről

Tavaly októberben egy magánszemélytől bérelt lakás átlagosan havi 80 ezer forintba került, a budapesti bérleti díjak megközelítették az országos átlag másfélszeresét, a megyeszékhelyeken átlagosan 70 ezer forintos, a városokban 51 ezer, a községekben pedig 45 ezer forintos lakbérrel kellett havonta számolni - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör című kiadványából.
2017.05.28. 09:26

A lakásépítési rekord ellenére nem minden rózsás

Németországban az ezredforduló óta nem épült annyi lakás, mint az elmúlt évben. Ez egyrészt a fokozódó igényekre, másrészt viszont a rendkívül előnyös hitelekre vezethető vissza. Ennek ellenére – kiváltképpen a nagyvárosokban – egyre nehezebb jutányos bérű lakáshoz jutni, holott a kormány háromszorosára emelte a szociális lakások építésének támogatását.
2016.12.08. 15:46

2,6 millió gyerek sanyarú karácsonya

A BBC televízió sugárzott karácsony előtti riportot arról, hogy miközben Nagy-Britanniában nő a foglalkoztatottság, mégis megdöbbentően széles a munkát végző kiskeresetű szegények társadalmi rétege.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018