INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

könyv

2020.09.22. 18:08

Balog Zoltán: megtapasztaltuk, hogyan lesz a "bajból áldás"

Nem csak kenyérrel... címmel jelent meg Balog Zoltán könyve, amely a koronavírus hazai megjelenésétől kezdve egészen júliusig gyűjti egybe a református lelkész beszédeit, imádságait, írásait. Az ünnepi könyvhétre megjelenő kötetet egy pódiumbeszélgetésen mutatták be.
2020.08.18. 14:20

György László: erősítjük azokat az ágazatokat, amelyeknek nagy a hazai felvevőpiacuk

A gazdaságstratégiáért felelős államtitkár szerint ha szükség lenne rá, már megvannak a kormány eszközei a munkahelyvédelmi bértámogatás folytatására, ám ezt a jelenlegi helyzet nem indokolja, és a vállalkozások sem igénylik. Az InfoRádió Aréna című műsorában szó esett az augusztus végén megjelenő fehér könyvről is, amely a magyar vállalatok koronavírus elleni védekezését hivatott elősegíteni.
2020.07.22. 17:47

Több ezer könyvet osztanak szét ingyen

Több ezer könyvet kapnak a családok a következő hetekben a Könyvet otthonra program részeként, az első csomagokat hétfőn vehették át a közreműködő családszervezetek képviselői Budapesten.
2020.07.20. 19:02

Olvasmány a nyárra: könyveket kapnak a családok

Több ezer könyvet kapnak a családok a következő hetekben a Könyvet - otthonra program részeként, az első csomagokat hétfőn vehették át a közreműködő családszervezetek képviselői Budapesten.
2020.07.15. 12:44

Nagy változás a könyvtárakban

Csütörtöktől újra lehet válogatni a polcokról a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár már újranyílt bibliotékáiban, így nem szükséges előzetesen megrendelni a könyveket - közölte az intézmény.
2020.07.04. 11:30

„Receptre írva” mesélik el életüket a Bethesda dolgozói

Receptre írva – így főzünk a Bethesda Gyermekkórházban címmel szakácskönyvet adott ki a kórház, közelebb hozva egy gyógyító intézmény hétköznapjait az olvasóhoz – fogalmazott az InfoRádiónak az intézmény kommunikációs vezetője, egyben a könyv szerkesztője.
2020.05.19. 09:54

Az idei új könyvek felét is elvihette a koronavírus

Bár megnövekedett az igény az online könyvvásárlás iránt, jelentős a visszaesés a magyar könyvpiacon a koronavírus-járvány miatt. Az éves szinten nagyjából 50 milliárd forintos piac forgalma 30-40 százalékkal is csökkenhet – mondta az InfoRádiónak a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöke.
2020.05.16. 12:01

Láng Zsolt: úgy éreztem, Bolyai ott ül a szobámban

Láng Zsolt Bolyai című nagyregényéért nyerte el idén a Libri Irodalmi Díjat. A Jelenkor Kiadó gondozásában tavaly megjelent könyv két férfi életének párhuzamos története, Bolyai János matematikusé és az új könyvében Bolyaival foglalkozó íróé. Láng Zsolt úgy fogalmazott, a könyv azt mutatja be, hogyan válik a valóságból irodalom.
2020.04.14. 17:07

Rossz alkalom a jóra, avagy ne vágj ki minden fát

Olvasásra buzdít a karantén idején vendégszerzőnk, Nógrádi Gábor. A sikeres író úgy próbál tenni azért, hogy jót szüljön a rossz alkalom, hogy a járványveszély miatt elrendelt korlátozások idejére nyolc könyvét is ingyenesen letölthetővé tette. Sőt most érveket is felsorakoztat amellett, hogy miért érdemes a képernyőn is olvasni.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018