INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 28. hétfő
Vencel

hírek

2020.09.22. 10:10

Percről percre - a koronavírus-járvány keddi hírei

Magyarországon 8 halálos áldozata volt a járványnak a keddi adatok szerint, és 633 újabb fertőzöttet találtak. Van itthon egy bankfiók, ahol levetetik a maszkokat - nyomós indokuk van. Készült egy megdöbbentő videó arról, miért nem jó a járvány idején közösségben énekelni. (A nyitóképen: a koronavírus-járvány következtében elhunyt egészségügyi dolgozók portréit nézik emberek Szentpéterváron 2020. szeptember 21-én. Oroszországban csak az elmúlt egy nap alatt 6200 új beteget regisztráltak és 71-en vesztették életüket.)
2020.09.15. 11:20

Percről percre - a koronavírus-járvány keddi hírei

Négy halálos áldozat, 726 új fertőzött Magyarországon. Fontos dologra jöttek rá a vírussal kapcsolatban. Győrfi Pál az egyik maszktípus alkalmatlanságára figyelmeztetett. Mától újabb szigorítás lépett életbe a járvánnyal kapcsolatban itthon. (A címlapképen: Védőmaszkos tanulók a római Isac Newton középiskola tornatermében tartott órán az első tanítási napon, 2020. szeptember 14-én. A sok millió olasz diák most tért vissza az iskolákba, amelyek az előző tanévben márciustól zárva voltak a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások keretében.)
2020.09.12. 10:42

Percről percre: a koronavírus-járvány szombati hírei

Újabb járványvédelmi információkról számolt be Orbán Viktor. Szombatra 916 új fertőzöttet találtak Magyarországon és két idős ember elhunyt a vírus miatt. Kiderült, rengeteg olasz fertőződött meg nyáron Szardínián, most karanténkötelezettséget vezettek be a szigeten és általában kötelező a maszkhasználat az utcán is. (A nyitóképen: Tantermeket építenek munkások előregyártott elemekből egy egyik milánói iskolában, hogy be tudják tartani a koronavírus-járvány megfékezéséhez szükséges szabályokat 2020. szeptember 11-én.)
2020.09.11. 09:45

Percről percre - a koronavírus-járvány pénteki hírei

Magyarországon minden eddiginél nagyobb, 718 fős napi esetszám-emelkedés történt. Orbán Viktor újabb járványügyi intézkedéseket jelentett be, többek között hatósági áras lesz a koronavírusteszt. Vészesen fogy a gyógyításhoz használt vérplazma itthon, gyógyultakat keresnek. A korábban gondoltnál jóval súlyosabbak a Covid-19 betegség szövődményei. (A nyitóképen: munkások dolgoznak a német Continental abroncs- és autóalkatrész-gyártó cég IIR típusú szájmaszkokat készítő részlegén Hannoverben 2020. szeptember 10-én. A Continental gyáregységében naponta 80 ezer szájmaszk készül.)
2020.09.08. 10:26

Percről percre - a koronavírus-járvány összes keddi híre egy helyen

Magyarországon 329-cel nőtt az aktív fertőzöttek száma. Egy magyar sürgősségis orvos üzent a nyilvánosságnak. Készült egy összesítés a maszkviselés szabályairól, kiderült, mikor jár a karantén miatt fizetés vagy táppénz. Indiában rekordot döntött a napi esetszám. Mbappé is koronavírusos. A járvány legfontosabb keddi hírei egy helyen. (A címlapképen: Fertőtlenítő kapun halad át egy kambodzsai diáklány iskolájába érkezésekor Phnompenben 2020. szeptember 7-én, a tanév első napján, amikor Kambodzsában újranyíltak a koronavírus-járvány miatt márciusban bezárt iskolák.)
2020.09.07. 10:33

Percről percre - minden mai hír a koronavírus-járványról

Magyarországon ismét rekordot döntött az új fertőzöttek száma, egyre több oktatási intézményt zárnak be koronavírus-érintettség miatt. Szlávik János az influenzaoltás időseknek való beadatása mellett érvelt. Világszerte 27 millió fölé nőtt a betegek száma.
2020.08.13. 09:48

Percről percre - a koronavírus-járvány csütörtöki hírei

Egyre több lesz Magyarországon a Covid-19 beteg - mondta az NNK főosztályvezetője. Összeszedtük, Európában és a világban hol a legaktívabb most a vírus, amely egyes nyaralóhelyeken is terjed - térkép, adatok. Pápán már 43 fertőzött van. Két újabb ország gyárthatja majd a brit vakcinát. De mit keres a járvány miatt el nem adott sör egy szennyvíztisztítóban?
2020.08.11. 10:42

A koronavírus-járvány összes keddi híre egy helyen

Magyarországon 15-tel nőtt a vírusfertőzöttek száma, a világban 20 millió fölé jutott. Járványügyi protokollt kapnak a magyar iskolák. A spanyolok elbukták a harcot a vírussal. Szigorítanak a turisták körében népszerű görög szigeteken. Több mint egy évre lezárják a járvány miatt Ausztrália egy tekintélyes részét.
2020.08.04. 10:11

Percről percre - a koronavírus-járvány keddi hírei

Kilenccel nőtt a Covid-19-betegek, eggyel az elhunytak száma Magyarországon. Egy-egy koronavírus-esetet regisztráltak a pápai kórházban és egy idősek otthonában. Fontos dolog derült ki a gyerekek koronavírus-érintettségéről.
2020.07.20. 09:00

Percről percre - a koronavírus-járvány hétfői hírei

Hat újabb magyarnál diagnosztizáltak Covid-19 betegséget. Újabb elhunyt nincs, a hatósági házi karanténban lévők száma a beutazási korlátozások bevezetése óta ütemesen növekszik. Szlávik János szerint helyénvaló lenne a maszkhasználat szigorítása. Megvan, mikorra lehet általánosan elérhető az oltás. Újabb két amerikai állam "esett térdre", az emelkedő halálozási számok nyomán megjelentek az elhunytak elhelyezésére szolgáló hűtőkamionok a kórházak mellett.
2020.07.14. 11:35

A koronavírus-járvány összes keddi híre egy helyen

Tizeneggyel nőtt a nyilvántartott fertőzöttek száma Magyarországon, Budapesten egy, Pest megyében három új eset van. Iskolai tananyag lesz a járványtan. Kiderült, mit tervez az iskolák bezárása, a digitális oktatás kapcsán őszre a kormány. Új 10 és 20 forintosok érkeznek. Fontos felfedezést tettek a koronavírus elleni antitestekről, súlyos veszélyre figyelmeztet az ENSZ.
2020.06.14. 11:32

Percről percre - a koronavírus-járvány vasárnapi hírei

Magyarországon egy nap alatt öt fertőzöttet regisztráltak, néggyel csökkent az aktív esetek száma. A világ össznépességéből már minden ezredik ember beteg. Vannak országok, ahol az első hullám után eltűnt a vírus. Újra gondot okoznak a denevérek.
2020.06.08. 10:55

Percről percre - a koronavírus-járvány hétfői hírei

Magyarországon a hétfői adatok szerint az aktív fertőzöttek száma 1182 fő. Egy nap alatt hat új fertőzöttet diagnosztizáltak és két ember hunyt el a Covid-19 betegség miatt. Világszerte több mint hétmillió a fertőzöttek száma. A járvány az Egyesült Államokat sújtja a leginkább, de nehéz helyzetben van Brazília, India és Dél-Amerika számos országa is.
2019.02.13. 08:28

Nem készül el teljesen a 3-as metró márciusig - lapszemle

Tovább mélyül a hulladékkrízis a Népszava szerint. A Portfolio arról ír, változik-e a Mol és a Richter osztalékpolitikája annak hatására, hogy az állam a Corvinus Egyetem fenntartására létrehozott alapítvány részére 10-10 százalékos tulajdonrészt ad át a Mol-ban és a Richterben fennálló részesedéséből.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018