INFORÁDIÓ 
2021. január 23. szombat
Rajmund, Zelma

híd

2021.01.20. 19:31

Előválasztással alapítanának új pártot a szlovákiai magyarok

Az MKP, a Híd és Összefogás online egyeztetést tartott, de érdemi előrelépés továbbra sem történt az új, egységes párt megalakulását illetően. Az MKP sajnálatosnak tartja, hogy az arányok kérdésében továbbra sincs megegyezés a felek között. A Híd ragaszkodik az egyharmad részhez a létrejövő új pártban, az Összefogás az előválasztás mellőzése esetén kompromisszumos javaslatként megelégedne a negyed részvétellel is.
2020.12.16. 21:20

Szlovákiai magyar összefogás helyett összeomlás?

Elmaradt a szlovákiai három magyar párt – az MKP, a Híd és az Összefogás – nagy bejelentése, miszerint egyesülésükkel megalakul a a felvidéki magyarságot képviselő egységes új magyar párt. Közlés ugyan volt, de épp annak ellenkezőjéről, mint amire a közvélemény számított.
2020.12.11. 16:56

Vitézy Dávid: tízből kilencen támogatják az új Duna-híd megépítését

A többi között a belváros forgalomcsillapítását és jobb közlekedési kapcsolatokat várják leginkább a válaszadók az új Duna-híd megépítésétől – ez derül ki a Budapest Fejlesztési Központ nemrégiben lezárult felméréséből, mondta Vitézy Dávid, a központ vezérigazgatója.
2020.12.10. 13:52

Kiderült, mit várnak az emberek az új Duna-hídtól

A belváros forgalomcsillapítását, jobb közlekedési kapcsolatokat és a környező területek fejlődését várják leginkább az emberek az új Duna-hídtól - közölte a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) Nonprofit Zrt. felmérésének eredményét.
2020.12.08. 06:30

Új hidat kaphat Budapest

Megjelent a közbeszerzési kiírás az Aquincumi híd, valamint a kapcsolódó úthálózat tanulmánytervére.
2020.11.02. 17:28

Valami már megint nem stimmel a déli M0-s hídon

Ismét gondok vannak az 1990-ben épült Hárosi Duna-híddal, amelyen vasárnapig korlátozást vezettek be, mert eltört a híd egyik eleme - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára. A híd rekonstrukciós munkáját az osztrák Strabag vezette Konzorcium végezte el, és 2018 áprilisában láttak neki.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018