INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella

híd

2020.09.17. 12:05

Orbán Viktor: a hídépítés egyben a jövő építése is

Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az új komáromi Duna-híd (Monostori híd) átadásán. Kijelentette: a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell.
2020.09.14. 16:13

Az új budapesti Duna-hídról kérdezik az embereket

Társadalmi egyeztetést indít az új Duna-híd úthálózatának első, a Fehérvári úttól a Gubacsi út-Illatos úti csomópontig tartó szakaszáról a tervezést irányító Budapest Fejlesztési Központ (BFK).
2020.08.27. 17:43

Újra napirenden a Beneš-dekrétumok, de egész más megközelítéssel

Sólymos László, a formálódó egységes szlovákiai magyar politikai párt jelenleg még különálló tagját képező Híd párt elnöke azt javasolja jövőbeli párttestvéreinek, az MKP-nak és az Összefogásnak, hogy a jogorvoslat érdekében, egy nemzetközileg is elismert szakember által irányított közös munkacsoport foglalkozzon a Beneš-dekrétumokkal.
2020.08.05. 19:28

Megújul a Gubacsi híd és környezete - várják a véleményeket

Társadalmi egyeztetést indít a Budapesti Közlekedési Központ, mivel időszerűvé vált a Pesterzsébetet Csepellel összekötő Gubacsi híd felújítása. Mivel a térségben több jelentős infrastrukturális beruházás is várható, ezért várják a térség komplex megújítását célzó közlekedésfejlesztési elképzeléseket, javaslatokat.
2020.08.02. 11:01

Lépésnyire van az egységes magyar politikai érdekképviselet

Két szlovákiai magyar pártot, az MKP-t és a Hidat hívta meg az Összefogás mozgalom a Gombaszögben szervezett Közéleti Piknikre, hogy a magyar összefogáshoz vezető lehetőségekről beszélgessenek. Forró Krisztián, az MKP elnöke már jövő hétre tárgyalni hívta a két másik párt elnökét, Sólymos László a Híd nevében pedig augusztus 20-án, Komáromban írna alá szándéknyilatkozatot két elnöktársával az egység létrehozásáról.
2020.07.30. 19:17

Ilyet sem látni minden nap az M0-s Duna-hídján

További átfogó vizsgálat vált szükségessé az M0-s autóút 1990-ben átadott Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídján, ezért csütörtökön próbaterhelést végeztek az átkelőn – tájékoztatta az InfoRádiót a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) szóvivője.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018