INFORÁDIÓ 
2020. április 7. kedd
Herman

greta thunberg

2020.03.05. 17:09

Greta Thunberg kapott hideget-meleget az EP-ben

Az Európai Parlament egyik szakbizottságában bírálta az uniós klímastratégiát a fiatal svéd klímaaktivista, aki pénteken a brüsszeli klímafelvonuláson is részt vesz. Miközben a képviselők felállva tapsolták a tinédzsert, többen beolvastak neki.
2020.03.02. 21:40

Anti Greta Thunberg: nem akarom, hogy pánikoljatok

Greta Thunberg svéd tinédzser a klímavészhelyzetről beszélő aktivisták és kommentátorok ikonjává vált az elmúlt időben. Nyomában most feltűnt az „anti-Greta” – egy szintén tinédzserkorú német lány, aki túlzásokkal vádolja a mozgalmat és akit a jobboldali politikai erők karoltak fel. Szvetnik Endre összefoglalója.
2020.02.01. 21:02

Davosi tanulság: legalább már a klímaproblémát érzékelik a nagyok

A klímaváltozás elleni küzdelem fontosságára hívták fel a figyelmet a politika, a civil társadalom és az üzleti élet döntéshozói a svájci Davosban tartott 50. Világgazdasági Fórumon. Az InfoRádiónak nyilatkozó klímakutató szerint bár már elindult a változás, annak nagyságrendje nem elég.
2019.07.21. 21:15

A svéd diáklány rangos elismerést kapott

Greta Thunberg svéd környezetvédő aktivista vehette át Franciaországban a Szabadság-díjat, amelyet a normandiai partraszállás emlékére és szellemiségének megőrzésére alapítottak. A díjat második világháborús veteránok jelenlétében adtak át a normandiai Caen városában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018