INFORÁDIÓ 
2021. január 16. szombat
Gusztáv

félelem

2020.12.30. 11:29

Földrengés: „csengő frász” uralkodott el Horvátországon – képek

Félnek Horvátországban az újabb földrengésektől – mondta az InfoRádiónak az Eszék mellett élő újságíró, Hordósi Dániel. A keddi nagy erejű földmozgásnak több halálos áldozata van, a Zágrábtól 46 kilométerre fekvő Petrinja városközpontja pedig romba dőlt. Szakértők szerint biztosan várhatók utórengések. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság két nagyobb kárbejelentést kapott a természeti katasztrófa után.
2020.12.13. 07:40

Karácsonyi ölelés: nem ajánlott, de van, hogy muszáj

Ne ölelgessük egymást karácsonykor! – áll az Egészségügyi Világszervezet ajánlásában. Az InfoRádió által megszólaltatott klinikai szakpszichológus azonban arra figyelmeztet, nemcsak a biológiai, hanem a lelki egészségre is ügyelni kellene.
2020.08.01. 17:26

Egészen mások a magyarok félelmei, mint a világátlagé

Míg globális szinten a koronavírus mellett a munkanélküliség a legfőbb félelme a lakosságnak, nemzetközi összehasonlításban Magyarországon az egyik legalacsonyabb az említése e kettőnek. Az Ipsos világszerte közel húszezer ember megkérdezésével zajló kutatása 27 ország lakosságának véleményét tükrözi.
2020.02.06. 18:37

Koronavírus: a félelem természetes, de az előítéletekkel óvatosan kellene bánni

Kerülik a magyarok a kínaiakat a koronavírus-fertőzés kirobbanása óta, a kínai üzletekkel teli budapesti Monori Center forgalma például jelentősen visszaesett január dereka óta. A félelem természetes reakció ilyenkor, ugyanakkor könnyen elszabadulhat és pánik alakulhat ki – figyelmeztetett Németh Erzsébet szociálpszichológus.
2019.10.06. 11:55

Társadalmi szemetessé vált a Hazakísérő Telefon ingyenes száma

Rövidülnek a nappalok, egyre hamarabb sötétedik. Ha valaki ilyenkor nem érzi magát biztonságban az utcán, felhívhatja a Hazakísérő telefonszolgáltatást, ahol önkéntesek segítik a nyugodt hazajutásban. A szolgáltatást azonban egyre többen heccelődésre használják.
2017.10.05. 13:48

Nagyon félnek a magyarok

Hiába javulnak a foglalkoztatottsági adatok, a magyar emberek azért sem lesznek optimisták.
2017.09.10. 22:30

Elmenekült Putyin kritikusa

Életét féltve külföldre menekült Julija Latinyina, a Novaja Gazeta című orosz ellenzéki lap újságírónője.
2017.02.13. 20:12

Aggódnak a jövő miatt a fiatalok

A középiskolások nagy része szorong a jövőtől és problémája van a testével. A szegényebb családok gyerekei pesszimistábban néznek előre és elégedetlenebbek magukkal – derül ki az SOS Gyermekfalvak kutatásából.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018